Збиваємо яйця сіль і цукор. Цукру лише одну столову ложку, якщо хочете солодкі, то додайте ще одну.
До збитим яйця, додаємо молоко і продовжуємо збивати.
В отриману суміш додаємо борошно 4-5 ложок, все залежить від кількості яєць і рослинне масло. Але тісто має бути рідким.
Разогревам сковорідку, промазуємо маслом, всього один раз на початку смаження. І випікаємо млинці по пару хвилин з двох сторін.
Готуємо начинку: яблука очистити від шкірки і насіння, залити невеликою кількістю води і поставити варитися. Повинні покипіти 5 хвилин, до м’якості.
Виливаємо воду з яблук, пюрируем блендером або протираємо через сито, додаємо корицю і якщо яблука не солодкого сорту, то ложку цукрової пудри.
На млинці викладаємо начику і загортаємо в будь-яку форму.
Приємного апетиту!