Тонкі млинці з яблучним пюре

Тонкі млинці з яблучним пюре – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Збиваємо яйця сіль і цукор. Цукру лише одну столову ложку, якщо хочете солодкі, то додайте ще одну.

До збитим яйця, додаємо молоко і продовжуємо збивати.


В отриману суміш додаємо борошно 4-5 ложок, все залежить від кількості яєць і рослинне масло. Але тісто має бути рідким.




Разогревам сковорідку, промазуємо маслом, всього один раз на початку смаження. І випікаємо млинці по пару хвилин з двох сторін.

Готуємо начинку: яблука очистити від шкірки і насіння, залити невеликою кількістю води і поставити варитися. Повинні покипіти 5 хвилин, до м’якості.

Виливаємо воду з яблук, пюрируем блендером або протираємо через сито, додаємо корицю і якщо яблука не солодкого сорту, то ложку цукрової пудри.


На млинці викладаємо начику і загортаємо в будь-яку форму.
Приємного апетиту!