Такий торт ідеально підходить для покриття мастикою, кремом або посипкою.
Інгредієнти
Масло вершкове – 100 г | |
Згущене молоко – 4-5 банок Варити будинку | |
Вафельні коржі – 2 упаковки |
Є торти, які готуються без духової шафи – альтернатива випічці. До них відносять мармурове суфле, бісквіти і різного роду коржі, які печуться на сковороді. Щоб приготувати торт, знадобляться тільки самі вафельні коржі і начинка.
Покроковий рецепт
Підготуйте інгредієнти для приготування помадки і прикраси торта
Очистіть банки згущеного молока від етикеток і варіть на повільному вогні після закипання протягом 4-5 годин.
Вийміть банки з каструлі і остудіть в холодній воді. Через півгодини можна розкрити їх. Щоб масло швидше розтопилося, не чекайте повного остигання. Також це дозволить зробити крем не таким нудотним. За смаком можна додати горіхи.
Змастіть коржі достатньою кількістю начинки, щоб вони просочилися. Є коржі щільні – їм потрібно до 10 годин для просочення. Ці, тонкі, просочаться за 3-4 години. Прибирати в холодильник не обов’язково, тільки перед подачею, щоб торт схопився.
За бажанням можна прикрасити фігурками з мастики, щоб вигляд був привабливим і урочистим. Їх можна приготувати поки вариться згущене молоко. Харчовими фломастерами можна підписати торт, зробивши його іменним.