Торт Дитяча радість

Торт Дитяча радість – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Доброго дня. Звичайно найпростіше купити коржі, змастити їх сметаною з цукром і прикрасити і буде смачний торт. Але все-таки якщо приготувати коржі самим, вони виходять більш ситними і смачними.

Інгредієнти

Яйця – 4 штуки
Цукор – 2 склянки
Сметана – 520 грам
Борошно – 2,5 склянки
Крохмаль – 4 чайні ложки
Разрыхрытель – 2 чайні ложки
Какао – 20 грам
Волоські горіхи – 30 грам
Мак – 20 грам
Варення – 2 столові ложки
Молочні і шоколадні кульки від йогурту – 1 пачка можна замінити родзинками
Глазур шоколадна – 0,5 склянки
Солодощі (шоколад, желе, Mm&m’s, горішки в глазурі) – скільки влізе зверху

Як приготувати Торт “Дитяча радість”

Ми зробимо 4 коржі, потім їх з’єднаємо і прикрасимо. Як начинку, так і прикраси можна додавати абсолютно будь-які. Також можна обрізати кути коржів, щоб вони були рівними, але я не переймається цим і залишила все як є. Думаю, що вийшло дуже непогано. Готувала дитині на 2 рочки. Він був у захваті!

Покроковий рецепт

Інгредієнти для коржів



Робимо тісто. Беремо глибоку тарілку і змішуємо інгредієнти: 4 яйця, 2 склянки цукру, 2 склянки сметани, 2 склянки борошна, 4 чайні ложки крохмалю і 2 чайні ложки разрыхрытеля. Потім розділяємо його на рівні частини в чотири тарілки.


У кожну тарілку додаємо свій інгредієнт. В першу какао і мак, у другу варення (у мене було чорничне з апельсином), в третю кульки, в четверту терті волоські горіхи.



Змащуємо рослинним маслом сковороду або круглу форму для випікання. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Вливаємо і запікаємо протягом 30 хвилин кожну тарілку з тестом окремо. Вийде 4 коржа за 2 години. Поки один готується, другий охолоджується в холодильнику і так по черзі.


Беремо інгредієнти для змащування коржів і змішуємо їх. Це 120 грам сметани і 0,5 склянки цукру.


Змащуємо коржі і поливаємо зверху глазур’ю. Якщо потрібен рецепт глазурі: ставимо на вогонь 3 столові ложки молока, додаємо тридцять грам вершкового масла, 1 чайну ложку ваніліну, 0,5 склянки цукрової пудри, 2 столові ложки какао. Знімаємо з вогню і ллємо в середину верхівки торта. Потім розмазуємо ложкою або ножем, щоб глазур трошки стікала по краях.

Потім прикрашаємо різними ласощами. Можна спочатку тертими горіхами або тертим печивом обсипати з усіх боків. Готовий торт ставимо на ніч у холодильник, щоб він просочився. Приємного апетиту!