Торт Казка

Торт Казка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі інгредієнти для випічки.
Включаємо духовку на 180 градусів.

Беремо деко, стелимо на нього пергаментний папір.(Змащувати папір і лист не потрібно). Далі кладемо наше тісто і прибираємо в підігріту духовку на 20-25 хвилин. Чекаємо, коли тісто буде готовим.

Поки наше тісто готується, робимо крем. Беремо масло вершкове (в моєму випадку маргарин), варену згущенку і столову ложку какао. Збиваємо все на міксері до однорідної маси.

Наш крем готовий.

Тісто готове.

Тепер беремо тісто і поділяємо його на кілька частин. У мене все вийшло шість. Кожен шар промазуємо кремом. Останній шар самий крихкий можна подрібнити і посипати торт (за бажанням). З усіх боків теж обмазуємо.


Наш торт готовий. Можна подавати відразу, а можна почекати,щоб настоявся. Всім приємного апетиту!