Торт Мурашник

Торт Мурашник – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такий рецептик частенько ми готували в радянські часи. Але час минув і рецепт був загублений. Тепер, з новими інтернетівськими технологіями, можна знайти все що завгодно. Так що викладаю рецепт торта «Мурашник».

Я знаю кілька способів приготування торта «Мурашник». Один з них у нас дбає, другий готується без випічки, на швидку руку. На швидку руку торт «Мурашник» готується так: береться будь-смачне печиво, кришиться, заливається все згущеним молоком або кремом. Потім суміш з печива перемішується і укладається у вигляді мурашника. Торт готовий! Самі розумієте все швидко. Другий спосіб: замішується тісто випікається, пропускається через м’ясорубку. І вже отримана крихта змішується з кремом, медом або згущеним молоком і збирається сам тортик. Ми підемо середнім шляхом, і тісто пропустити через м’ясорубку не будемо. Відразу сформувати маленькі кульки з тіста, запечемо їх і надалі, за допомогою вареного згущеного молока і масла, зберемо їх воєдино. Зверху, звичайно, не забудьте присипати маком!

Покроковий рецепт