Торт Мурашник

Торт Мурашник – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Змішати 200 г розм’якшеного вершкового масла з 2 курячими яйцями.

Додати в приготовану суміш 150 мл молока, перемішати виделкою.

Додати 2 чайні ложки розпушувача і 500 г просіяного борошна вищого сорту (борошно краще всього додавайте частинами, щоб у тісті не утворилося грудочок). Замісити не дуже круте тісто, щоб вийшов шар. Покласти його в холодильник на 1 годину.

Підготувати деко. Застелити його папером для випічки і викласти на нього маленькі шматочки тіста (можна викладати чайною ложкою або руками). Виходить 3 великих дека. Випікати тісто в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин (середній рівень).

Поки печеться тісто, приготуємо крем для «мурашника». 200 г розм’якшеного вершкового масла змішати з 1 банкою згущеного вареного молока. Перемішати суміш до отримання однорідної маси.

Випечене тісто гарненько змішати з кремом (крем зі згущеного молока повинен повністю обволікати кожен шматочок випічки).

Всі спечене і обмазана тісто викласти гіркою на блюдо. Присипати зверху маком, імітувавши справжній мурашник (можна посипати тертим шоколадом). Залишити торт просочитися на кілька годин. Подавати до столу.
Приємного апетиту!