Самий швидкий і легкий торт, який стане паличкою-виручалочкою. Готувати дуже просто, а смак справжнього наполеона!
Інгредієнти
листкове печиво – 800 гр. | |
молоко – 1 л | |
цукор – 1 ст. | |
яйця – 2 шт. | |
ванільний цукор – 1 п. | |
борошно – 5 ст. л. | |
вершкове масло – 100 гр. |
Торт за 5 хвилин. Готується швидко, простий і доступний, як продуктів, так і за ціною.
Покроковий рецепт
Для приготування торта “Наполеон” спочатку потрібно підготувати продукти, а саме: купити 800 гр. листкового печива, у мене “сердечка”, і підготувати продукти для заварного крему.
Варимо заварний крем:
змішуємо яйця з цукром і ванільним цукром і добре збиваємо блендером до білого стану.
У вливаємо яйця літр молока, розмішуємо і додаємо борошно. Все добре перемішуємо, щоб не було грудочок.
Переливаємо суміш у каструлю і ставимо на вогонь. Постійно перемішуємо, щоб суміш рівномірно нагрівалась. Коли почне закипати, зменшити вогонь до мінімального, і варити до загустіння, постійно перемішуючи.
Суміш повністю остудити і додати 100 гр. вершкового масла. Все ще раз вимішати, можна виделкою або блендером.
Далі взяти залізну форму для випікання зі знімними боками, дно форми змастити кремом.
Беремо печиво, опускаємо його в крем і викладаємо шар у форму. Так робимо з усім печивом, поки не дійде до верху форми.
Верхній шар добре промазати кремом, що залишився печиво поламати в дрібну крихту і посипати торт.
Поставити торт в холодильник на 5-6 годин, після чого акуратно дістати з форми і подавати на стіл.
Торт буде м’яким, вирішиться дуже зручно, печива не розсипаються.
Всім приємного апетиту!!!