Торт Сметанний медовик

Торт Сметанний медовик – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Збийте 2 яйця, розтопіть масло, додайте цукор, мед і соду, все перемішайте.

Додайте 2 склянки борошна. Також перемішайте. Щоб тісто не прилипало, змастіть руки олією і зберіть в один колобок. Добре пам’ятаєте його в руках, щоб вийшла однорідна маса.

Змастіть деко і качалку соняшниковою олією і розкачайте рівномірно колобок тесту по всьому листу. Поставте в духовку на 15 хвилин на 180 °С Духовку перед цим розігрівати не потрібно.

Витягніть з духовки коржі і відразу розріжте гарячі коржі на чотири частини.Не давши коржам охолонути, акуратно відокремте їх лопаткою від листа і обріжте краю. Важливо, щоб коржі не встигли охолонути, інакше вони можуть прилипнути до листу.

Розкришите обрізані шматочки в дрібну крихту.

Переверніть корж, покладіть на плоску тарілку і промажте сметаною.

Посипте зверху крихтою, поставте в холодильник. Через годину, дві торт просочиться, коржі стануть м’якими і ніжними. Торт “Медовик” готовий. Приємного апетиту!