Торт «Їжа богів»

Торт «Їжа богів» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яйця збиваємо з цукром. Перевірте, щоб посуд була суха, інакше об’ємної піни не вийде.

Додаємо сметану, борошно, соду, все перемішуємо.

Виливаємо тісто на змащену маслом форму.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо корж 30 хвилин. Головне тут, щоб корж пропікся, якщо він вийшов не дуже пишним, не засмучуйтеся, нам від нього потрібні тільки стінки.

Готуємо крем. У невеликій каструлі, яйце розтираємо зі склянкою цукру, додаємо просіяне борошно і молоко, ретельно перемішуємо і ставимо на повільний вогонь, варити, не доводячи до кипіння. Постійно помішуємо, не допускаючи утворення грудок. Як тільки крем загусне, знімаємо з вогню, ставимо остигати.

Коли крем охолоне, змішуємо його з згущеним молоком і маслом, останнє треба заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було еластичним.

Додаємо подрібнені волоські горіхи (їх можна злегка обсмажити, але це не обов’язково).

Виймаємо з коржа середину, залишаючи тільки стінки і дно, подрібнюємо і вийшла бісквітну крихту додаємо в крем.

Добре все перемішуємо і викладаємо назад в корж. Прибираємо в холодильник для просочення на кілька годин.

Дістаємо з холодильника, прикрашаємо бананами.
Торт готовий до подачі. Приємного чаювання!