Основні інгредієнти: геркулес, яйця, сир, кефір, гарбуз, банан, волоські горіхи. Спробуйте приготувати за цим рецептом і він стане улюбленим у списку ваших страв.
Інгредієнти
Геркулес довгого варіння – 2 склянки | |
Сіль – 1 щіпка | |
Цукор – 1/2 склянки | |
Яйця – 2 шт. | |
Кефір – 1/2 склянки | |
Гарбуз свіжа – р. 100 кілька шматочків | |
Варення – 3 ст. л. можна замінити сметаною з цукром або медом | |
Волоські горіхи – 1-2 жмені | |
Банан – 1 шт. |
ПП рецепт торта! Для тих, хто дуже любить тортики, але боїться погладшати, цей рецепт справжня знахідка. Він не тільки смачний, але і корисний! В ньому ні борошна, ні масла, він низькокалорійний, багатий білком і вітамінами завдяки вмісту інгредієнтів.
Покроковий рецепт
Змішуємо в глибокій мисці заглибним блендером: геркулес, яйця, сіль, цукор, кефір, гарбуз до однорідної маси без великих шматочків. Залишаємо хвилин на 20-30 до розбухання геркулеса (можна довше).
На сковороді з антипригарним покриттям випікаємо два млинці з двох сторін на помірному вогні, попередньо додавши трохи соняшникової олії.
Готуємо начинку. Змішуємо сир з будь-яким варенням, в цьому рецепті абрикосове (можна просто цукор зі сметаною або мед). Добре перемішуємо.
Перший готовий млинець кладемо на велику плоску тарілку, намазуємо сирну начинку, додаємо подрібнені горіхи.
Зверху кладемо другий млинець”, також намазуємо сир, зверху кладемо шматочки банана і горіхи.
Ріжемо порційно, розкладаємо по тарілках, поливаємо медом або сиропом гарбуза, що є (можна і так), подаємо.