Торт з полуницею

Торт з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати сирний крем. 400 г сир (в принципі, жирність можна взяти будь-яку, у мене 9 %), 2 курячих яйця, 100 г цукру піску збити в чаші блендера.

Крем розділити на 2 частини. Однією частиною змастити шар готового або спеченого коржа.

Полуницю гарненько промити під проточною водою, видалити плодоніжки, розрізати навпіл. Викласти половинки сердець. На корж, змащений кремом.

Змастити ягоду 2-ою частиною сирного крему.

Накрити другим готовим коржем. Викласти на нього зверху залишилася нарізану полуницю. По боках теж можна прикрасити половинками ягоди полуниці.

Приготувати быстрозастывающее желе для тортів по інструкції на упаковці. Залити їм верхній шар полуниці.

Торт з сирним кремом і ягодами готовий. Прикрасити листочками м’яти і цукровою пудрою. Зберігати торт з сирною начинкою в холодильнику.

Подавати на стіл можна відразу, а можна дати йому трохи просочитися, так ще смачніше! Приємного апетиту!