Тортілья з овочами і омлетом

Тортілья з овочами і омлетом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасна тортилья відмінно підходить для ранкового сніданку.

Інгредієнти

Тісто для тортильї:
яйце куряче 1
сіль – щіпка
вода – 10 мл
борошно кукурудзяне – половина склянки
борошно пшеничне – половина склянки
Для начинки:
квасоля червона – жменя
авокадо – 1/2 шт.
перець болгарський – 1/2 шт.
червоний перець – за бажанням
яйце – 2 шт.
рослинне масло – 1 ст. ложка
перець мелений, сіль – за смаком
помідор – 1 великий
гострий соус – за смаком
нежирна сметана – 4-5 ст. ложок

Як приготувати Тортілья з овочами і омлетом

З чого почати день? Звичайно, зі смачного сніданку! Пропоную приготувати тортилью з омлетом і овочами. Для ситості додана і червона квасоля.

Покроковий рецепт

1. Приготуйте тісто. Збийте яйце, додайте воду і сіль. Просійте два види борошна і добре вимісіть тісто. Розкачайте тісто на столі. Виріжте за допомогою тарілки потрібної форми тортилії (коржі).

2. Розігрійте сковороду. Кожну корж обсмажте на сухій сковороді по хвилині з кожної зі сторін.

3. Овочі очистіть і нарубаєте дрібним кубиком. Перемішайте, заправте спеціями. Додайте варену або консервовану квасолю.

4. Яйця збийте з сіллю і обсмажте на олії. Для ніжності можна додати пару ложок вершків.

5. Сметану змішайте з гострим соусом (кількість соусу на свій смак).

6. Змастіть сметанним соусом корж. Викладіть омлет на соус, зверху присипте все овочами з квасолею. Загорніть тортилью (одна сторона залишається відкритою) і подавайте до столу.