Тост з яйцем, томатами та авокадо

Тост з яйцем, томатами і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувавши такий тост поправитися неможливо. Для тих, хто зацікавився, швидше записуйте набір інгредієнтів.

Інгредієнти

чорний бездріжджовий хліб – 1 скибочка
яйце – 1 шт.
томат – 1 шт.
авокадо – 1/2 шт.
спеції – за смаком
оливкова олія – 1 ложка
зелена цибуля – за смаком

Як приготувати Тост з яйцем, томатами та авокадо

Хочете харчуватися правильно, але не можете відмовитися від бутербродів?! Не біда! Представлений рецепт відносять до правильного, дієтичного харчування.

Покроковий рецепт

1. Бланшируйте томат і дрібно нарубаєте. Отриману суміш приправте спеціями і злегка припустіть на оливковій олії.

2. Поставте на вогонь воду. Як тільки закипить, посоліть. Вбийте в киплячу воду яйце, обережно підтримуючи його. Потримайте яйце тридцять секунд, щоб схопився білок і відразу діставайте.

3. Шматок хліба злегка підсушіть на сухій сковороді.

4. На тост викладіть авокадо, роздавлений виделкою і скропіть лимонним соком.

5. Зверху викладіть томатну заправку.

6. Останній штрих – яйце пашот і дрібненько порізану зелену цибулю.