Солодкі тости-грінки з білого хліба.

Інгредієнти
| Яйця курячі – 1 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Цукор – 1 ст. л. за смаком | |
| Білий хліб – 4-6 шт. | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. |
Цю страву готують у багатьох країнах. Називають його – «Бідний лицар» або «Французький тост». Кращого сніданку на швидку руку не знайдеш. Однак готують його в різних варіаціях: з молоком, вершковим маслом, черствим хлібом, корицею, джемом, панірувальними сухарями і т. д. Ось мій варіант.
Покроковий рецепт

Яйце збити з дрібкою солі і цукру (за смаком).

Нарізати батон на шматочки.

Занурити ці шматочки в приготовану суміш, обваляти. Обсмажити на розпеченій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії з двох боків до золотистої скоринки.

Зверху можна посипати цукровою пудрою або корицею.

Подавати солодкі грінки теплими з гарячим лимонним чаєм.

Приємного апетиту!
