Солодкі тости-грінки з білого хліба.
Інгредієнти
Яйця курячі – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Цукор – 1 ст. л. за смаком | |
Білий хліб – 4-6 шт. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. |
Цю страву готують у багатьох країнах. Називають його – «Бідний лицар» або «Французький тост». Кращого сніданку на швидку руку не знайдеш. Однак готують його в різних варіаціях: з молоком, вершковим маслом, черствим хлібом, корицею, джемом, панірувальними сухарями і т. д. Ось мій варіант.
Покроковий рецепт
Яйце збити з дрібкою солі і цукру (за смаком).
Нарізати батон на шматочки.
Занурити ці шматочки в приготовану суміш, обваляти. Обсмажити на розпеченій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії з двох боків до золотистої скоринки.
Зверху можна посипати цукровою пудрою або корицею.
Подавати солодкі грінки теплими з гарячим лимонним чаєм.
Приємного апетиту!