Отже, щоб приготувати смачні пишні панкейкі потрібно склянку молока, одне яйце, розпушувач, 3-4ст. ложки цукру, сіль, 3 ст. ложки рослинного масла, 1 склянка борошна, краще першого сорту.
Особливістю приготування є заміс тіста. На відміну від звичного способу тут сухі і рідкі інгредієнти з’єднуються окремо. У чашці змішуємо до однорідної маси молоко, яйце, рослинне масло.
В іншій великій тарі з’єднують борошна, 1 ч. ложку розпушувача, цукор, щіпку солі. Добре перемішати.
Потім у чашу з сухими інгредієнтами тонкою цівкою вливаємо рідку масу, ретельно перемішуючи процесі.
Випікаємо млинці на добре розігрітій, але сухій сковорідці. У тесті є масло тому додавання його на сковороду не потрібно. Кожну порцію необхідно обсмажити з двох сторін до апетитної рум’яної скоринки.
У процесі обжарювання млинці сильно піднімаються. Подавати панкейкі можна з сиропом, джемом або згущеним молоком.