Тріска під соусом піль-Піль

Тріска під соусом піль-Піль – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Філе тріски вимити, обсушити, посолити і поперчити за смаком. Залити соком лайма (або лимона), залишити в прохолодному місці на 30-40 хвилин.

Часник почистити, дрібно нарізати. Перчик чилі очистити від насіння, подрібнити. У сковороді розігріти половину масла, обсмажити на ньому перець і часник до золотистого кольору. Перекласти овочі разом з маслом в миску.

В іншій сковороді розігріти олію, обсмажити рибне філе з обох боків до золотистого кольору. Залити рибу часниковим соусом. Смажити ще 2-3 хвилини.

Перед подачею прикрасити зеленню. Приємного апетиту!