Ідеальний і незвичайний салат для легкого перекусу.
Інгредієнти
кокосова стружка – 3 столові ложки | |
терта морква – 300 г | |
ананас консервований – 150г | |
соняшникова олія – 50 мл | |
салатний оцет – 15 мл | |
мед – 2 ложки | |
сіль і перець – за смаком |
Як приготувати Тропічний салат з морквою і ананасом
Насолоджуйтеся легким тропічний салатом з моркви і ананаса.
Покроковий рецепт
1.
Обсмажте кокосову стружку на сухій сковороді до золотистого кольору.
2. Морква почистіть і натріть на тертці.
3. Вилийте в склянку сироп (він нам стане в нагоді) з банки з консервованими ананасами.
4. Змішайте ананаси, моркву і кокосову стружку.
5. Збийте сироп з соняшниковою олією, оцтом, медом, сіллю і перцем за смаком.
6. Додайте заправку до салату, добре перемішайте.
7. Перед подачею салат варто потримати в холодильнику.