Тропічний салат з морквою і ананасом

Тропічний салат з морквою і ананасом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ідеальний і незвичайний салат для легкого перекусу.

Інгредієнти

кокосова стружка – 3 столові ложки
терта морква – 300 г
ананас консервований – 150г
соняшникова олія – 50 мл
салатний оцет – 15 мл
мед – 2 ложки
сіль і перець – за смаком

Як приготувати Тропічний салат з морквою і ананасом

Насолоджуйтеся легким тропічний салатом з моркви і ананаса.

Покроковий рецепт

1.
Обсмажте кокосову стружку на сухій сковороді до золотистого кольору.
2. Морква почистіть і натріть на тертці.
3. Вилийте в склянку сироп (він нам стане в нагоді) з банки з консервованими ананасами.
4. Змішайте ананаси, моркву і кокосову стружку.
5. Збийте сироп з соняшниковою олією, оцтом, медом, сіллю і перцем за смаком.
6. Додайте заправку до салату, добре перемішайте.
7. Перед подачею салат варто потримати в холодильнику.