Цибульні дріжджові булочки з сиром

Цибульні дріжджові булочки з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибульні булочки з сиром до перших страв – смачно і ароматно!

Інгредієнти

Борошно – 500 г
Цукор – 2 ст. л.
Дріжджі – 30 г
Молоко – 200 мл
Сіль – 1/2 ч. л.
Жовтки – 2 шт.
Вершкове масло топлене – 60 мл
Начинка:
Цибулю зелений – 100 р
Масло рослинне – 50 мл
Часник – 2 зубці
Моцарелла – 150 г

Як приготувати Цибульні дріжджові булочки з сиром

Пікантні цибульні булочки здивують цікавим смаком і ідеально доповнять борщ, суп або класичний розсольник. Блюдо готуватися просто, а сама випічка нагадує пампушки.

Покроковий рецепт

З’єднати тепле молоко з цукром, дріжджами і невеликою кількістю борошна. Гарненько розтерти і відправити в тепле місце на чверть години – для реакції дріжджової маси.

Вбити жовтки і тонкою цівкою влити тепле розтоплене масло. Додати сіль і перемішати компоненти.

Всипати борошно, опціонально, і замісити м’яке повітряне тісто. Відправити тісто в досить тепле місце підніматися на годину.

Готове піднялися тісто має збільшитися вдвічі.

Тепер його можна розкачати в пишний пласт.

Приготувати начинку для булочок, змішавши масло, часник і цибулю.

Збити інгредієнти до однорідності.

Додати терту на дрібній терочке моцарелу і перемішати.

Викласти начинку в вирізані з тіста кола.

Згорнути у вигляді невеликих вареників, защипнути, за допомогою виделки зробити зверху кожної булочки по надрізу. Відправити в духовку на 25 хвилин.

Рум’яні булочки викласти на тарілку. Полити сумішшю з масла і часнику з цибулею, які залишилися на стінках блендера.

Подавати ароматні булочки до столу. Приємного апетиту!