Цукерки а-ля Баунті

Цукерки а-ля Баунті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не тільки смачні, але і корисні цукерки Баунті легко приготувати в домашніх умовах

Інгредієнти

Кокосова стружка – 320 грам
Мед – 4 столові ложки
Лайм – половина
Кокосове масло – 3 столові ложки
Гіркий шоколад – 1 упаковка Якщо не любите гіркий шоколад, то можете замінити його на звичайний молочний (тільки для тих, хто постить такий шоколад не підійде).
Молоко – 5 столових ложок Можна використовувати кокосове молоко або воду.
Мигдаль – кілька штук За кількістю отриманих цукерок

Як приготувати Цукерки а-ля Баунті

Сирі цукерки за мотивами улюбленої шоколадки Баунті. Якщо прибрати з рецепту молоко або замінити його на рослинне (наприклад кокосову), то цукерки можна вживати вегетаріанцям, а також тим, хто поститься.

Покроковий рецепт




Перемішуємо кокосову стружку з медом, маслом, соком лайма і молоком.

Перекручуємо всі інгредієнти в блендері.

З отриманої маси скачуємо кульки, всередину яких укладаємо горішок мигдалю. Для цього беремо мигдаль і навколо нього скачуємо цукерку.

Цукерки викладаємо на папір для випічки і прибираємо в морозилку на 15 хвилин.

Поки цукерки заморожуються розтопимо на водяній бані шоколад.

Дістаємо наші цукерки з морозилки і занурюємо по одній цукерці в гарячий шоколад. Дістаємо і укладаємо на тарілку. Тарілку з цукерками прибираємо в холодильник до застигання шоколаду.

У мене частину цукерок в шоколаді, а частина без. Цукерки смачні в будь-якому варіанті, просто без шоколаду вони будуть сильно кришитися.