Цукерки з горіхів і сухофруктів в гіркому шоколаді

Цукерки з горіхів і сухофруктів в гіркому шоколаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рекомендується перед приготуванням цукерок, сухофрукти промити теплою водою!!

Інгредієнти

Фініки – 110 гр
Чорнослив – 110 гр
Кешью – 100 гр
Мигдаль – 80 гр
Гіркий шоколад – 1 плитка
Мед або сироп тапинамбура – 20 гр
Кокос. стружка, кукурудзяні пластівці, подрібнені горіхи На обсипання – 10 гр

Як приготувати Цукерки з горіхів і сухофруктів в гіркому шоколаді

Дуже легкий і простий рецепт цукерок із сухофруктів,а головне корисний для людей, бажаючих схуднути,використовуючи їх в якості перекусу. А також для тих хто багато працює і подорожує,адже Не завжди вдається перекусити Під час ділових зустрічей або тривалих перельотів. Всього пара цукерок,з високою калорійністю і енергетичною цінністю,легко помістяться в жіночому клатче або в діловому портфелі, які вгамують голод і забезпечать необхідною енергією на 3-4 години.

Покроковий рецепт

Пропустити горіхи і сухофрукти через м’ясорубку.

Додати мед або сироп тапинамбура. Добре вимісити масу.

Сформувати кульки приблизно по 20 гр.

Шоколад поламати на шматочки і поставити на водяну баню топитися.

З допомогою виделки занурити кожну кульку в шоколад і викласти на латок з застеленій пергаментним папером або ж на решітку.

Поки шоколад не застиг обсипати цукерки кокосовою стружкою, дробленными горіхами або кукурудзяними пластівцями.

Залишити цукерки мінімум на 30 хв до повного застигання.
P. S Можна використовувати будь-яку обсипання іди ж, за бажанням, обійтися без неї.