Цукерки з горіхів і сухофруктів в гіркому шоколаді

Цукерки з горіхів і сухофруктів в гіркому шоколаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропустити горіхи і сухофрукти через м’ясорубку.

Додати мед або сироп тапинамбура. Добре вимісити масу.

Сформувати кульки приблизно по 20 гр.

Шоколад поламати на шматочки і поставити на водяну баню топитися.

З допомогою виделки занурити кожну кульку в шоколад і викласти на латок з застеленій пергаментним папером або ж на решітку.

Поки шоколад не застиг обсипати цукерки кокосовою стружкою, дробленными горіхами або кукурудзяними пластівцями.

Залишити цукерки мінімум на 30 хв до повного застигання.
P. S Можна використовувати будь-яку обсипання іди ж, за бажанням, обійтися без неї.