Цвітна капуста і брокколі, запечені під вершковим соусом

Цвітна капуста і брокколі, запечені під вершковим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Цвітну капусту відварити і розібрати на суцвіття.


2. Підготовлену цвітну капусту вкинути в киплячу підсолену воду і варити протягом 10 хвилин.


3. Потім відкинути овочі на друшляк.


4. Для приготування соусу злегка обсмажити на вершковому маслі борошно.


5. Додати вершки і довести до кипіння.


6. Потім покласти натертий на крупній тертці сир.

7. Коли сир повністю розплавиться, посолити і поперчити за смаком.

8. Викласти овочі у форму для запікання.

9. Залити вершковим соусом.


10. Запікати при температурі 180 градусів близько 25 хвилин до появи золотистої скоринки.