Салат з болгарським перцем, селерою, копченим сиром і авокадо турецької кухні.
Інгредієнти
болгарський перець – 50 грам | |
селера – 50 грам | |
копчений сир – 50 грам | |
спеції – за смаком | |
оливкова олія – за смаком | |
авокадо – 1 штука |
Ароматний салат родом з Туреччини обов’язково припаде до смаку тим, хто дотримується правильного харчування. Для приготування страви знадобиться наступний набір інгредієнтів:
болгарський перець – 50 грам;
селера – 50 грам;
копчений сир – 50 грам;
спеції – за смаком;
оливкова олія – за смаком;
авокадо – 1 штука.
Покроковий рецепт
1. Очистити авокадо і видалити кісточку. Нарізати тонкими часточками.
2. Болгарський перець очистити і нарізати соломкою.
3. Копчений сир нарізати соломкою.
4. Селера очистити і нарізати соломкою.
5. Змішати інгредієнти і заправити спеціями, оливковою олією.