Турецький салат з болгарським перцем, селерою, копченим сиром і авокадо

Турецький салат з болгарським перцем, селерою, копченим сиром і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з болгарським перцем, селерою, копченим сиром і авокадо турецької кухні.

Інгредієнти

болгарський перець – 50 грам
селера – 50 грам
копчений сир – 50 грам
спеції – за смаком
оливкова олія – за смаком
авокадо – 1 штука

Як приготувати Турецький салат з болгарським перцем, селерою, копченим сиром і авокадо

Ароматний салат родом з Туреччини обов’язково припаде до смаку тим, хто дотримується правильного харчування. Для приготування страви знадобиться наступний набір інгредієнтів:
болгарський перець – 50 грам;
селера – 50 грам;
копчений сир – 50 грам;
спеції – за смаком;
оливкова олія – за смаком;
авокадо – 1 штука.

Покроковий рецепт

1. Очистити авокадо і видалити кісточку. Нарізати тонкими часточками.

2. Болгарський перець очистити і нарізати соломкою.

3. Копчений сир нарізати соломкою.

4. Селера очистити і нарізати соломкою.

5. Змішати інгредієнти і заправити спеціями, оливковою олією.