Турецький салат з булгуру

Турецький салат з булгуру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Булгур – 2 чашки (крупа з пшениці)
Томатна паста – 1 ст. л.
Вода – 2 склянки окропу
Оливкова олія – 1/3 склянки
Сік лимона – сік 1 лимона
Наршараб – 2 ст. л. (гранатовий соус)
Цибуля ріпчаста – 1/4 чашки (нарізаного)
Петрушка – 1 склянка (дрібно нарізана)
М’ята – 1/2 склянки (нарізаної)
Цибуля зелена – 1/4 чашки (нарізаного)
Червоний перець – щіпка (за бажанням)
Сіль –
Листя салату –

Як приготувати Турецький салат з булгуру

Ароматний салат з тонким вишуканим смаком.
Кількість інгредієнтів розрахована на 4-6 порцій.

Покроковий рецепт

Булгур висипати в миску, залити киплячою водою (так, щоб приховувало). Закрити миску кришкою (щільно), залишити на 20 хвилин. Через 20 хвилин булгур вбере в себе всю воду і стане розсипчастим і готовим до вживання.

Додати томатну пасту і перець. Гарненько перемішати. Додати оливкову олію, лимонний сік, гранатовий соус.

Зелень подрібнити.

Додати нарізану цибулю і зелень. Перемішати.

Заправити подрібненим червоним перцем і сіллю за смаком. Подавати з листям салату.
Приємного апетиту!