Брюссельська капуста, тушкована з печерицями.
Інгредієнти
брюссельська капуста – 300 грам | |
прованські трави – щіпка | |
коріандр – щіпка | |
перець і сіль – за смаком | |
оливкова олія – 50 мл | |
печериці – 200 грам | |
цибуля-порей – 1 стебло |
Ароматне і дуже смачне блюдо представляємо вам сьогодні. Брюссельська капуста чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам не гаяти даремно час, а спробувати її в представленому блюді.
Вам знадобиться наступний набір інгредієнтів: брюссельська капуста, прованські трави, коріандр, перець і сіль, оливкова олія, печериці і цибулька.
Покроковий рецепт
1. Гриби і цибулю порей очистити. Гриби наріжте тонкими пластинами, а цибулю кільцями.
2. Прогрійте сковороду з оливковою олією.
3. Опустіть спочатку гриби і готуйте протягом півгодини.
4. Всипте цибулю, додайте масло і продовжуйте гасити.
5. Викладіть брюссельську капусту і продовжуйте приготування.
6. Додайте трави, коріандр та інші спеції.
7. Тушкуйте ще 5 хвилин і зніміть з вогню.