Тушкована брюссельська капуста з печерицями

Тушкована брюссельська капуста з печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Брюссельська капуста, тушкована з печерицями.

Інгредієнти

брюссельська капуста – 300 грам
прованські трави – щіпка
коріандр – щіпка
перець і сіль – за смаком
оливкова олія – 50 мл
печериці – 200 грам
цибуля-порей – 1 стебло

Як приготувати Тушкована брюссельська капуста з печерицями

Ароматне і дуже смачне блюдо представляємо вам сьогодні. Брюссельська капуста чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам не гаяти даремно час, а спробувати її в представленому блюді.

Вам знадобиться наступний набір інгредієнтів: брюссельська капуста, прованські трави, коріандр, перець і сіль, оливкова олія, печериці і цибулька.

Покроковий рецепт

1. Гриби і цибулю порей очистити. Гриби наріжте тонкими пластинами, а цибулю кільцями.

2. Прогрійте сковороду з оливковою олією.

3. Опустіть спочатку гриби і готуйте протягом півгодини.

4. Всипте цибулю, додайте масло і продовжуйте гасити.

5. Викладіть брюссельську капусту і продовжуйте приготування.

6. Додайте трави, коріандр та інші спеції.

7. Тушкуйте ще 5 хвилин і зніміть з вогню.