Індичка в мультиварці з картоплею
Інгредієнти
Стегно індички – 300г | |
Картопля – 800г | |
Цибуля ріпчаста – 1шт | |
Морква – 2шт | |
Лавровий лист – 2 аркуша | |
Сіль – за смаком | |
перець чорний – за смаком | |
перець червоний – за смаком |
Якщо у вас є мультиварка, звичайно, ви ж знаєте на скільки смачними в ній виходять смажені м’ясо і овочі. Ми пропонуємо рецепт тушкованою індички з молодою картоплею.
Покроковий рецепт
Включаємо в мультиварці режим «смаження» і кидаємо в чашу дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Завдяки тому, що чаша мультиварки завжди виготовляється з высококачаественного непригораемого матеріалу, додавання олії не потрібно.
Чистимо і тремо на середній тертці моркву
Чекаємо, коли цибуля стане м’яким і додаємо до нього протерту моркву. Перемішуємо.
Ріжемо філе стегна індички невеликими кубиками. Через 5 хвилин після додавання в блюдо моркви, відправляємо в чашу мультиварки м’ясо
Додаємо перець. Звертаємо вашу увагу, що сіль на даному етапі додавати не потрібно. Ретельно перемішуємо і продовжуємо смажити нашу страву
Через 10 хвилин прийшов час додати картоплю. Для цього бульби миємо, чистимо і ріжемо на невеликі шматочки. Не потрібно різати зовсім дрібно, щоб при гасінні картопля не перетворився у кашу. При цьому, орієнтуємося на розмір шматочків м’яса, вони не повинні бути більше шматочків картоплі
Додаємо в миску воду. У даний момент чаша мультиварки розігріта і холодну воду наливати неприпустимо. Ви можете розігріти її в чайнику і додати в гарячому вигляді.
Вибираємо режим «Гасіння», час приготування — 40 хвилин. За 15 хвилин до закінчення приготування додаємо лавровий лист і сіль, перемішуємо.
Страва подається в гарячому вигляді, можна додати сметану. Приємного апетиту!