Тушкована індичка з картоплею в мультиварці

Тушкована індичка з картоплею в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Індичка в мультиварці з картоплею

Інгредієнти

Стегно індички – 300г
Картопля – 800г
Цибуля ріпчаста – 1шт
Морква – 2шт
Лавровий лист – 2 аркуша
Сіль – за смаком
перець чорний – за смаком
перець червоний – за смаком

Як приготувати Тушкована індичка з картоплею в мультиварці

Якщо у вас є мультиварка, звичайно, ви ж знаєте на скільки смачними в ній виходять смажені м’ясо і овочі. Ми пропонуємо рецепт тушкованою індички з молодою картоплею.

Покроковий рецепт

Включаємо в мультиварці режим «смаження» і кидаємо в чашу дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Завдяки тому, що чаша мультиварки завжди виготовляється з высококачаественного непригораемого матеріалу, додавання олії не потрібно.

Чистимо і тремо на середній тертці моркву

Чекаємо, коли цибуля стане м’яким і додаємо до нього протерту моркву. Перемішуємо.

Ріжемо філе стегна індички невеликими кубиками. Через 5 хвилин після додавання в блюдо моркви, відправляємо в чашу мультиварки м’ясо

Додаємо перець. Звертаємо вашу увагу, що сіль на даному етапі додавати не потрібно. Ретельно перемішуємо і продовжуємо смажити нашу страву

Через 10 хвилин прийшов час додати картоплю. Для цього бульби миємо, чистимо і ріжемо на невеликі шматочки. Не потрібно різати зовсім дрібно, щоб при гасінні картопля не перетворився у кашу. При цьому, орієнтуємося на розмір шматочків м’яса, вони не повинні бути більше шматочків картоплі

Додаємо в миску воду. У даний момент чаша мультиварки розігріта і холодну воду наливати неприпустимо. Ви можете розігріти її в чайнику і додати в гарячому вигляді.

Вибираємо режим «Гасіння», час приготування — 40 хвилин. За 15 хвилин до закінчення приготування додаємо лавровий лист і сіль, перемішуємо.
Страва подається в гарячому вигляді, можна додати сметану. Приємного апетиту!