Для приготування смачного і корисного страви нам знадобиться невелика головка білокачанної капусти, одна середня морква, трохи томатної пасти, я використовувала домашні закочені перекручені помідори, сіль і перець.
Для початку необхідно нарізати капусту. Розмір особливо не важливий, так як вона гаситься.
На сковороду налити олію і добре розігріти.
На крупній тертці натерти одну моркву.
Викладаємо капусту на сковороду і підсмажуємо, постійно добре перемішуючи, щоб не підгоріла.
Далі на капусту викладаємо моркву і ще трохи підсмажуємо всі разом.
Коли капуста з морквою стануть трохи коричневого кольору додаємо томатну пасту, все добре перемішуємо, можна додати трохи води. Ставимо на повільний вогонь, закриваємо кришкою і тушкуємо, постійно помішуючи.
Капуста буде готова, коли стане коричневою і з неї випарується вся рідина.
Капусту остудити і подавати до столу.
Така капуста буде смачною і солодкою, я в неї не додаю цибулю, тому немає гіркоти.
Всім приємного апетиту!