Відмінний закуска з овочів, приготування якого займає півгодини. Підійде для повсякденного трапези.
Покроковий рецепт
1. Спочатку ріжуть білокачанну капусту тоненькою соломкою і перетирають з сіллю.
2. Перець очищають від насіння і білих перегородок, нарізати уздовж смужками. Очищений часник з цибулею подрібнюють дрібніші.
3. Помідори ж нарізають досить великими шматочками.
4. Часник, цибулю і болгарський перець просмажують на олії, потім додають капусту з шматочками помідорів. Додають каррі, цукор і сіль за смаком.
5. Вливають трохи води з лимонним соком. Гасять на тихому вогні приблизно п’ятнадцять хвилин, іноді помішуючи вміст сковорідки.
6. Перед подачею білокачанну капусту тушковану з перцем і помідорами залишається прикрасити рубаною свіжої зеленню.