Тушкована капуста з яловичої ковбасою і помідорами

Тушкована капуста з яловичої ковбасою і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спочатку миємо всі овочі. Чистимо цибулину і моркву.

Беремо глибокий сотейник з товстими стінками. Наливаємо оливкова (можна соняшникова) олія, розігріваємо. Паралельно нарізаємо брусочками, цибулю, після чого обсмажуємо 3 хвилини. Після цього додаємо моркву, порізану також брусками і обсмажуємо все разом на середньому вогні.

Ріжемо ковбасу невеликими шматочками, кладемо в сотейник до овочів. Після цього нарізаємо капусту квадратиками і додаємо у наше блюдо.

Після того, як додали капусту, солимо – перчимо, додаємо улюблені приправи. І під кінець додаємо порізані кубиками (не дрібними!) помідори. Закриваємо кришкою і тушкуємо півгодини. Вожу додавати не потрібно, помідори, цибуля та капуста дають свій сік. Смачне просте блюдо готове!