Тушкована печінка в сметані

Тушкована печінка в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Деякі поради в приготуванні даного страви:
– Чим менше шматочки печінки, тим менше часу піде на гасіння.
– Сметану краще брати перевірену, так як в процесі гасіння вона може згорнутися в дрібні крупинки.
– Якщо ви не любите, коли в соусі попадається смажену цибулю, подрібніть в блендері.
– Кількість борошна варіюється в залежності від бажаної густоти підливи.
– Борошно можна попередньо обсмажити на сухій сковороді, тоді вона додасть соусу золотистий колір.
– Щоб через муки не вийшло грудочок в соусі, скористайтесь одним із способів:
1) Борошно в соус висипайте частинами і тонким шаром, періодично перемішуючи.
2) Борошно розвести в склянці з водою і розчинити в ньому грудочки. А потім цю суміш вилити в соус.
– Якщо ви поспішаєте, можна на сковороді обсмажити печінку, а потім до неї ж закинути порізану цибулю. Смажити цибулю до м’якості, далі за рецептом…
– Печінку потрібно солити в останню чергу, практично, коли вона вже готова.
– Печінка готується швидко, так що не перетримуйте її на вогні, інакше вона буде жорсткою.

Покроковий рецепт