Тушкована риба

Тушкована риба – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний і простий рецепт приготування тушкованою тілапії!

Інгредієнти

Тілапія – 300 гр.
Морква – 3 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Томатна паста – 2 столові ложки
Борошно – 1 їдальня ложка
Перець мелений – за смаком
Сіль – за смаком
Олія соняшникова – 2 столових ложки
Приправа “Італійські сезони” – за смаком
Вода – 1/2 склянки

Як приготувати Тушкована риба

Страви з риби рекомендують вживати двічі або тричі на тиждень, це допомагає підтримувати рівень жирних кислот омега-3. Пропоную приготувати гарантовано смачне блюдо, яке можна подавати з рисом, усіма варіантами картоплі або макаронними виробами!

Покроковий рецепт

Приготуємо необхідні інгредієнти…

Очищаємо цибулю і моркву від шкірки. Моркву крупно натираємо. Цибулю ріжемо великим квадратом.

Обсмажуємо моркву і цибулю на середньому вогні до появи золотистого відтінку. Додаємо трохи води, щоб цибуля не був занадто терпким, закриваємо кришкою і тушкуємо 5-7 хвилин. Додаємо томатну пасту і перець, перемішуємо.

Тилапию ретельно промиваємо та нарізаємо великими шматочками. Додаємо мелений перець, солимо і обсмажуємо 5-7 хвилин на середньому вогні (використовуємо окрему сковороду — це дозволить нам зберегти шматочки цілими при обжарке з іншими інгредієнтами).

З’єднуємо готову рибу, цибулю і моркву. Додаємо приправи (в моєму випадку “італійські сезони”). Перемішуємо і даємо настоятися на повільному вогні 7 хвилин. Наша страва готова!