Смачний і простий рецепт приготування тушкованою тілапії!
Інгредієнти
Тілапія – 300 гр. | |
Морква – 3 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Томатна паста – 2 столові ложки | |
Борошно – 1 їдальня ложка | |
Перець мелений – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Олія соняшникова – 2 столових ложки | |
Приправа “Італійські сезони” – за смаком | |
Вода – 1/2 склянки |
Страви з риби рекомендують вживати двічі або тричі на тиждень, це допомагає підтримувати рівень жирних кислот омега-3. Пропоную приготувати гарантовано смачне блюдо, яке можна подавати з рисом, усіма варіантами картоплі або макаронними виробами!
Покроковий рецепт
Приготуємо необхідні інгредієнти…
Очищаємо цибулю і моркву від шкірки. Моркву крупно натираємо. Цибулю ріжемо великим квадратом.
Обсмажуємо моркву і цибулю на середньому вогні до появи золотистого відтінку. Додаємо трохи води, щоб цибуля не був занадто терпким, закриваємо кришкою і тушкуємо 5-7 хвилин. Додаємо томатну пасту і перець, перемішуємо.
Тилапию ретельно промиваємо та нарізаємо великими шматочками. Додаємо мелений перець, солимо і обсмажуємо 5-7 хвилин на середньому вогні (використовуємо окрему сковороду — це дозволить нам зберегти шматочки цілими при обжарке з іншими інгредієнтами).
З’єднуємо готову рибу, цибулю і моркву. Додаємо приправи (в моєму випадку “італійські сезони”). Перемішуємо і даємо настоятися на повільному вогні 7 хвилин. Наша страва готова!