Тушкована риба з томатами по-марокканські

Тушкована риба з томатами по-марокканські – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізати дрібно часникові зубці, нашаткувати кільцями очищений цибулю, перекласти ці овочі в сковорідку і обсмажити злегка в якому-небудь олії.

Потім насипати подрібнену петрушку, продовжити процес смаження при постійному помішуванні ще протягом п’яти хвилин.

Нарізати дуже дрібно промиті помідори, додати їх в сковороду разом з лимонним перцем, нарізаним гострим перчиком, морською сіллю, лимонними часточками і цукровим піском. Додати 3 столові ложки томатної пасти.

Перемішати все і продовжити процес смаження ще 2 хвилини, потім влити приблизно півтори склянки питної води, довести її до кипіння на помірному вогні.

Нарізати великими шматками філе будь-якої білої риби, викласти його в сковорідку, а після того, як почне кипіти вода, насипати рубану зелень.

Додати подрібнені зелені оливки. Закрити сковорідку кришкою і готувати рибу з овочами і зеленню ще п’ять-десять хвилин, потім подавати її з відвареним рисом.