|
свіжий гострий перець – одна штука |
|
філе білої морської риби – 1,4 кг |
|
ароматна соняшникова або оливкова олія – за смаком |
|
салатний цибуля червоний великий – дві штуки |
|
свіжа зелень петрушки – один пучок середнього розміру |
|
перець болгарський різних кольорів – три штуки |
|
томатна паста – 3 столові ложки |
|
гілочки свіжої подрібненої кінзи – сім штук |
|
великі помідори – чотири штуки м’ясисті і соковиті |
|
лимон – половинка плоду |
|
зубці часнику великі – п’ять штук |
|
лимонний перець мелений – за смаком |
|
оливки зелені без кісточок – п’ять штук |
|
тонкомолота сіль морська – за смаком |
|
тростинний цукор – пісок- одна ч. ложка з гіркою |
Як приготувати Тушкована риба з томатами по-марокканські