Тушкована риба з томатами по-марокканські

Тушкована риба з томатами по-марокканські – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

свіжий гострий перець – одна штука
філе білої морської риби – 1,4 кг
ароматна соняшникова або оливкова олія – за смаком
салатний цибуля червоний великий – дві штуки
свіжа зелень петрушки – один пучок середнього розміру
перець болгарський різних кольорів – три штуки
томатна паста – 3 столові ложки
гілочки свіжої подрібненої кінзи – сім штук
великі помідори – чотири штуки м’ясисті і соковиті
лимон – половинка плоду
зубці часнику великі – п’ять штук
лимонний перець мелений – за смаком
оливки зелені без кісточок – п’ять штук
тонкомолота сіль морська – за смаком
тростинний цукор – пісок- одна ч. ложка з гіркою

Як приготувати Тушкована риба з томатами по-марокканські