Молода нежирна козлятина готується просто. При цьому, готуючи за даним рецептом, у готовому блюді ніяких неприємних запахів ви не відчуєте.
Покроковий рецепт
М’ясо кози нарізаємо невеликими шматочками, промиваємо, відкладаємо в сторону.
Готуємо маринад: томати моєму і подрібнюємо блендером, попередньо нарізавши їх великими шматочками. Змішуємо всі спеції для маринаду з томатним пюре.
Заправляємо м’ясо приготованим томатним маринадом і залишаємо маринуватися на ніч у холодильник.
На наступний день розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо м’ясо 10 хвилин на сильному вогні, звичайно, періодично помішуючи.
Нарізаємо кільцями/півкільцями ріпчасту цибулю, зелену цибулю, болгарський перець. Додаємо на сковороду до м’яса і смажимо ще 5 хвилин. Потім додаємо трохи води і тушкуємо м’ясо до готовності.