Тушковане мясо в помідорно-цибулевої підливці

Тушковане мясо в помідорно-цибулевої підливці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На просторах інтернету знайшла цікавий рецепт тушкованої яловичини з цибулею. Незвичайний Рецепт, так як кількість цибулі дорівнює кількості з м’яса (луку, я так розумію, можна покласти і більше :-)). У дитинстві, як і багато хто, думаю, діти, я не любила цибулю. З віком ця неприязнь пройшла, причому посилилася до «не можна» навпаки))). Яловичину я дуже люблю, як тепер з’ясувалося і цибулю. І ось вирішила спробувати цей рецепт. На підготовку інгредієнтів у вас піде зовсім небагато часу. А ось на плиті готуватися м’ясо довго, близько 2-х годин. В якості м’яса я використовувала яловичу грудинку, так як вона найбільш підходить для гасіння або варіння.

Покроковий рецепт