Тушковане мясо

Тушковане мясо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У каструлю наливаємо рослинне масло, приблизно 1 см, ставимо на плиту, чекаємо поки олія нагріється.

Ріжемо м’ясо досить великими шматочками, приблизно 4 на 4 див. Ріжемо обов’язково уздовж волокон. Кидаємо в розпечене масло і підсмажуємо з усіх боків.

Як тільки м’ясо гарненько обжарилось, заливаємо його водою. Вогонь знижуємо на середній і на час забуваємо про нього.

Ставимо сковороду на плиту. Нарізаємо півкільцями цибулю і часник, відправляємо смажиться його на рослинному маслі.

Крупно нарізаємо солодкий перець, гострий дуже дрібно, злегка обсмажуємо разом з цибулею.

Важливо!Не потрібно доготавливать перець на сковороді, щоб він не перетворився у кашу.

Подаровані овочі перекладаємо в каструлю з м’ясом. Тушкуємо ще хвилин 20. Додаємо сіль, спеції, соєвий соус і крохмаль. Подаємо зі свіжою зеленню!