Рибай стейк з яловичини на грилі

Рибай стейк з яловичини на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажений на грилі яловичий стейк подається з овочами та соусом.

Інгредієнти

Рибай стейк – 2 шт.
Сіль – за смаком
Рослинне масло – для смаження
Розмарин – пару гілочок
Базилік – кілька листя
Суміш перців – за смаком

Як приготувати Рибай стейк з яловичини на грилі

М’ясо, яке використовується для приготування рибай, з товстої реберної частини яловичини. Завдяки безлічі жирових прошарків стейк легко готується в домашніх умовах і смажиться на сковороді. М’ясо виходить соковитим і ніжним.

Покроковий рецепт

Натерти стейк сіллю.

Обсмажити на розпеченій сковороді на рослинній олії з обох сторін.

Змішати трави: розмарин, суміш перців, базилік…

Обваляти в травах м’ясо. Подавати до столу з овочами.

Приємного апетиту!