Смажений на грилі яловичий стейк подається з овочами та соусом.
Інгредієнти
Рибай стейк – 2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження | |
Розмарин – пару гілочок | |
Базилік – кілька листя | |
Суміш перців – за смаком |
Як приготувати Рибай стейк з яловичини на грилі
М’ясо, яке використовується для приготування рибай, з товстої реберної частини яловичини. Завдяки безлічі жирових прошарків стейк легко готується в домашніх умовах і смажиться на сковороді. М’ясо виходить соковитим і ніжним.
Покроковий рецепт
Натерти стейк сіллю.
Обсмажити на розпеченій сковороді на рослинній олії з обох сторін.
Змішати трави: розмарин, суміш перців, базилік…
Обваляти в травах м’ясо. Подавати до столу з овочами.
Приємного апетиту!