Стейк маринований з «потрійним» цитрусовим соусом

Стейк маринований з «потрійним» цитрусовим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжне м’ясо з освіжаючим «потрійним» цитрусовим соусом.

Інгредієнти

Рибай стейк – 500 г яловичого стейка
Сік апельсиновий – 1 стакан
Лимонний сік – 1/2 склянки
Сік лайма – 1/4стакана
Часник – 2 зубчики
Цибуля ріпчаста – 1/4 чашки нарізаного кубиками
Кінза – 2 столові ложки
Кмин – 1/2 чайної ложки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Стейк маринований з «потрійним» цитрусовим соусом