Тушковані конкильони з овочами і беконом

Тушковані конкильони з овочами і беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ось ще один рецепт конкильони, фаршированих макаронів з смачним овочевим соусом.

Інгредієнти

Конкильони – 10 шт (великих черепашок)
Гриби – 5-7 шт. (печериць)
Болгарський перець – 1 болгарський перець (червоний)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Сир пармезан – 30 г
Бекон – 30 г (2-3 смужки)
Вершки – 100 г
Помідори – 1 помідор
Рослинне масло – 1 ст. ложка
Зелень – за бажанням
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Тушковані конкильони з овочами і беконом

Ось ще один рецепт конкильони зі смачним овочевим соусом.

Покроковий рецепт

Болгарський перець, помідор, цибуля, гриби і бекон дрібно нарізати.

Цибулю з беконом пасерувати 2 хвилини на рослинному маслі.

Додати гриби, обсмажити до золотистого кольору. Додати половину болгарського перцю. Посолити, поперчити. Обсмажувати ще 2 хвилини. Вимкнути, дати охолонути.

Відварити черепашки в підсоленій воді з додаванням рослинної олії згідно інструкції на упаковці (2-3 хвилини не доварити). Покласти в холодну воду остуджуватися, потім воду злити. Нафарширувати черепашки раніше приготовленої начинкою. Конкильони викласти в сковорідку, додавши трохи води, накрити кришкою тушкувати 5-10 хвилин.

Тим часом зробити соус. Пасерувати, з невеликим додаванням рослинної олії, дрібно нарізаний помідор і половина залишився перцю. Влити сюди ж вершки. Поварити 5 хвилин.

Перелити суміш у блендер і подрібнити до однорідної маси.

На тарілку вилити соус. Потім на нього викласти конкильони. Посередині квіткою викласти сир, натертий широкими пластами. Прикрасити зеленню. Подавати до столу!