Ось ще один рецепт конкильони, фаршированих макаронів з смачним овочевим соусом.
Інгредієнти
Конкильони – 10 шт (великих черепашок) | |
Гриби – 5-7 шт. (печериць) | |
Болгарський перець – 1 болгарський перець (червоний) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Сир пармезан – 30 г | |
Бекон – 30 г (2-3 смужки) | |
Вершки – 100 г | |
Помідори – 1 помідор | |
Рослинне масло – 1 ст. ложка | |
Зелень – за бажанням | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Ось ще один рецепт конкильони зі смачним овочевим соусом.
Покроковий рецепт
Болгарський перець, помідор, цибуля, гриби і бекон дрібно нарізати.
Цибулю з беконом пасерувати 2 хвилини на рослинному маслі.
Додати гриби, обсмажити до золотистого кольору. Додати половину болгарського перцю. Посолити, поперчити. Обсмажувати ще 2 хвилини. Вимкнути, дати охолонути.
Відварити черепашки в підсоленій воді з додаванням рослинної олії згідно інструкції на упаковці (2-3 хвилини не доварити). Покласти в холодну воду остуджуватися, потім воду злити. Нафарширувати черепашки раніше приготовленої начинкою. Конкильони викласти в сковорідку, додавши трохи води, накрити кришкою тушкувати 5-10 хвилин.
Тим часом зробити соус. Пасерувати, з невеликим додаванням рослинної олії, дрібно нарізаний помідор і половина залишився перцю. Влити сюди ж вершки. Поварити 5 хвилин.
Перелити суміш у блендер і подрібнити до однорідної маси.
На тарілку вилити соус. Потім на нього викласти конкильони. Посередині квіткою викласти сир, натертий широкими пластами. Прикрасити зеленню. Подавати до столу!