Ульотні грінки

Ульотні грінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Одним з моїх фаворитів, є гріночки з сиром і смаженим беконом. Я їх називаю “Ульотні грінки”

Інгредієнти

Хліб білий – 2 шматочки
Молоко – 50 мл
Яйця – 2 штуки
Сир – 50 грам
Бекон – 3 Хв смужки

Як приготувати грінки Ульотні

Сніданок – улюблений прийом їжі, адже саме вранці, ми можемо побавити себе, чим завгодно. Не забувайте, що якісний, смачний і поживний сніданок – це запорука гарного настрою та відмінного самопочуття на весь день!

Покроковий рецепт

Батон неодмінно повинен бути м’яким і свіжим, нарізаємо на порційні .
Далі в чисту миску розбиваємо яйця, вливаємо молоко і все це збиваємо 2 хвилини.
На дрібній тертці натираємо твердий або напівтвердий сир і висипаємо його в яєчно – молочну суміш, акуратно перемішуємо.

На максимальному вогні розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям і викладаємо на неї смужки бекону, посипаємо сіллю і обсмажуємо по 1 хвилині з кожної сторони, щоб вийшла зажаристая скоринка.


У утворився олії, будемо обсмажувати наші грінки. Для цього беремо нарізаний хліб і опускаємо його в яєчно – молочно – сирну суміш з двох сторін. Викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо з двох сторін.

На тарілку викладаємо грінки, зверху укладаємо смажений бекон, прикрашаємо гілочкою зелені.
Ситний і смачний сніданок готовий, не забудьте про чашечку ароматної кави. Приємного вам апетиту!