2 яйця розтерти з 50 г цукру. 100 гр. вершкового масла розтопити, влити в яйця.
Додати просіяне борошно і добре розмішати. Додати спеції.
Випікати вафлі у вафельниці. Наливайте потроху, так як при закритті кришки тісто трохи розповзеться.
З отриманої вафельної коржі треба відразу ж скручувати ріжок. Поки вафля гаряча, вона податлива.
Для крему 2 яйця змішати зі 100 гр. цукру і борошном.
Тонкою цівкою влити молоко і добре розмішати, щоб не було грудок. Додати спеції. Поставити на вогонь і варити до тих пір, поки крем не загусне. Додати 100 гр. Вершкового масла і поставити в холодильник, щоб крем остаточно загус.
Наповнити ріжки шоколадним кремом. Подавати десерт відразу до столу.