Вафельні ріжки з шоколадним заварним кремом

Вафельні ріжки з шоколадним заварним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

2 яйця розтерти з 50 г цукру. 100 гр. вершкового масла розтопити, влити в яйця.

Додати просіяне борошно і добре розмішати. Додати спеції.

Випікати вафлі у вафельниці. Наливайте потроху, так як при закритті кришки тісто трохи розповзеться.

З отриманої вафельної коржі треба відразу ж скручувати ріжок. Поки вафля гаряча, вона податлива.

Для крему 2 яйця змішати зі 100 гр. цукру і борошном.

Тонкою цівкою влити молоко і добре розмішати, щоб не було грудок. Додати спеції. Поставити на вогонь і варити до тих пір, поки крем не загусне. Додати 100 гр. Вершкового масла і поставити в холодильник, щоб крем остаточно загус.

Наповнити ріжки шоколадним кремом. Подавати десерт відразу до столу.