Вафельні трубочки з нутеллою

Вафельні трубочки з нутеллою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашні вафельні трубочки, десерт, улюблений з дитинства.

Інгредієнти

Борошно – 200 гр
Масло вершкове – 150 гр
Молоко – 100 мл
Цукор – 150 гр
Яйце – 3 шт
Розпушувач – 1 ч. ложка
Нутелла – 300 гр

Як приготувати Вафельні трубочки з нутеллою

Вафельні трубочки з нутеллою. Домашні вафельні трубочки, десерт, улюблений з дитинства. До складу вафель входить всього 5 інгредієнти: борошно, масло, яйця, цукор та вершки (або молоко). У нашому дитинстві такі трубочки були в основному без начинки або максимум з вареним згущеним молоком. Але від цього вони не переставали бути смачним ласощами, ми їх наминали за обидві щоки, запиваючи молоком. Зараз, звичайно, варіантів безліч начинок.

Мій улюблений рецепт – вершковий сир, збитий з цукровою пудрою, з додаванням шматочків свіжої полуниці, банана і ківі. З нутеллою, улюблений рецепт моїх дітей. Зазвичай нутеллу змішую з вафельною крихтою, але іноді пропускаю фундук смажений через блендер і змішую з нутеллою. Теж дуже смачно.

Покроковий рецепт

Для тіста змішати 3 яйця з цукром і розм’якшеним вершковим маслом. Борошно змішати з розпушувачем. Додати до яєчної суміші. Влити молоко і все гарненько перемішати міксером або блендером. Тісто виходить консистенції «густа сметана». Спекти тонкі вафлі. Згортати кожну, поки гаряча. Вафлі швидко застигають і стають хрусткими.

Нутеллу викласти в глибоку ємність. Можна в чашку. Чашку помістити в ківш або каструльку з гарячою водою. Поставити на маленький вогонь. Так щоб нутелла нагрілася і стала м’якою.


Вибрати кілька невдалих вафель і перетворити їх у крихту. Змішати нутеллу з вафельною крихтою.

Чайною ложкою начинити вафлі.

Смачні вафлі готові! Приємного апетиту!