Ванільна помадка з вяленою вишнями та горіхами

Ванільна помадка з вяленою вишнями та горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ванільна помадка, яка готується досить швидко, виходить в міру солодким, а за смаком вона нагадує ніжний щербет.

Покроковий рецепт

Підготувати каструлю середнього розміру, насипати в неї ванілін, а також сіль і цукрову пудру, додати варене згущене молоко і вершки. Ретельно перемішати і кілька хвилин варити суміш на слабкому вогні.

Як тільки солодка суміш почне кипіти, варити її при регулярному помішуванні ще чверть години. Дочекатися того моменту, коли солодка ванільна маса стане дуже густою, насипати в неї в’ялену вишню і горіхи, перемішати, трохи остудити.

Підготувати невелике деко застелити його пергаментом, викласти солодку тягучу масу з в’яленою вишнями та горіхами.

Відправити приготований десерт на одну годину в холодильну камеру.

По закінченні вищевказаного часу нарізати помадку з в’яленою вишнями та горіхами порційними шматками. Перекласти на блюдо і подавати до святкового столу.