Ванільні оладки на молоці

Ванільні оладки на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Увійшли оладки в наш раціон ще з часів стародавньої Русі і міцно там закріпилася. Пізніше, оладки стали асоціювати зі святом Масляної.

Досвідчені господині мають в запасі свій улюблений метод приготування скоєних з усіх боків оладок, випробуваний роками, і список продуктів для приготування може видозмінюватися. Класичним варіантом тесту вважається суміш, в основі якої-якого виду та сорту борошно, курячі яйця, питна вода або коров’яче молоко.

Допускається додавання пекарських дріжджів, для отримання більш здобної і повітряної за формою маси, а також розпушувача або соди харчової, загашенной оцтовою есенцією. Універсальне Блюдо, ідеально поєднується з солодкими видами різноманітних топінгів, а також, пікантними і гострими соусами і закусками.

Покроковий рецепт