Вареники з капустою

Вареники з капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо начинку. Капусту натерти на тертці.

Викласти на сковороду і обсмажити в рослинній олії. Посолити, додати червоний солодкий мелений перець. Залишити остигати.

Готуємо тісто. Скласти в миску борошно, сіль, яйця і замісити тісто. Тісто має бути досить щільним.

Тісто розділити навпіл. Кожну половинку розрізати на чотири частини. Розкачати кружечки і викласти начинку. Зліпити вареники. Вареники можуть бути будь-якої форми. З отриманої кількості тесту виходить 100-110 штук вареників.

Цибулю почистити, дрібно нарізати. Обсмажити в рослинній олії.

Вареники скласти в киплячу воду і варити 10 хвилин. Викласти в миску і полити обсмаженою цибулею або сметаною по вашому смаку.