Варіація на тему Капрезе з помідорів і сиру

Варіація на тему Капрезе з помідорів і сиру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Варіація на тему Капрезе з свіжого помідора і ароматного сиру

Інгредієнти

Помідори – 2 шт.
Сир Леердам – 150 гр.
Соус песто – 2 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Варіація на тему Капрезе з помідорів і сиру

Найяскравіший і популярний салат-закуска італійської кухні – це, звичайно ж, Капрезе. У нього входять помідори, моцарелла і базилік. Все це подається під соусом песто. Але як по мені, моцарелла – це досить прісний на смак сир. Тому я пропоную свою варіацію цього салату – замінити на сир Моцарелу з більш яскравим і виразним смаком. У мене сир Леердам, але ви можете взяти Радомер або Маасдам, які легше знайти в наших краях.

Покроковий рецепт

1. Помідори помити, обсушити і нарізати кільцями.

2. Красиво розкласти на тарілці. Трохи підсолити.

3. Сир нарізати пластинами.

4. Вкласти між кілець помідорів, так щоб вони чергувалися. Оскільки у мене шматочок сиру досить вузький, то я клала відразу по два.


5. Зверху полити соусом песто.