Змішуємо борошно (3 склянки), цукор (3 ст. ложки), дріжджі.
Вливаємо в суху суміш вже розтануло масло і тепле молоко.
Замішуємо тісто рясно змастивши руки соняшниковою олією.
Залишаємо вийшов м’який грудку тіста підходити, на годину в теплому місці.
Робимо сирну начинку: збиваємо білки з цукром і сіллю і вливаємо їх в сир. Всипаємо туди промитий ізюм і ложку борошна і все перемішуємо.
Від підійшов тесту відриваємо шматочки і робимо з них невелику плоску корж і перекладаємо на деко, застелене пергаментом і змащений рослинним маслом.
За допомогою склянки чи іншій ємності робимо в майбутніх булочках невеликі поглиблення і наповнюємо їх сиром.
Змащуємо ватрушки жовтком і ставимо деко в розігріту духовку на 20-25 хвилин.
Ось ватрушки з сиром та родзинками готові – дуже смачні, м’які та ніжні. Спечіть і насолоджуйтеся цим смаком!