Вегетаріанські бутерброди з перцем, томатом

Вегетаріанські бутерброди з перцем і томатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не знаєте чим перекусити по-швидкому? Приготуйте близьким і друзям міні-піцу.

Інгредієнти

Батон – ½ шт.
Помідор – 1 маленький
Перець солодкий – ¼ частина середнього розміру
Консервована кукурудза – за смаком
Цибуля-порей – за бажанням
Ріпчаста цибуля – за смаком
Кетчуп – для змазування
Сир – за смаком

Як приготувати Вегетаріанські бутерброди з перцем, томатом

Не знаєте чим перекусити по-швидкому? Вегетаріанський гарячий бутерброд нагадує за смаком ароматну міні-піцу. Дуже швидко насичує, при цьому, можна вживати як закуску. На велику компанію радимо використовувати цільну булку або хліб. Прекрасний варіант ситного обіду на швидку руку.

Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти – розрізати уздовж батон, нарізати невеликими шматочками помідор і перець, натерти на тертці невелику кількість сиру, порізати цибулю.

Невелика кількість (все залежить від смакових уподобань) кетчупу видавлюємо на батон. Замість кетчупу можна використовувати майонез, або соусу змішати обидва разом.

Розмазати соус рівномірним шаром.

Кукурудза має солодкий смак, слід додати невелику кількість одним шаром.

Шар цибулі додасть особливої пікантності бутербродів.

Рівномірно розподіляємо шар з помідорів і перцю.

Посипаємо натертим сиром, більше або менше – на ваш смак.

Ставимо в мікрохвильову піч на середню потужність, 1.5 хвилини. При необхідності поставити повторно, до повного розплавлення сиру. Приємного апетиту!