Вегетаріанські смажені риби в клярі

Вегетаріанські смажені риби в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гідна вегетаріанська версія смаженої риби.

Інгредієнти

Адигейський сир – 100 гр
Сушені листя норі – 10 шт
Нутове борошно – 3/4 склянки
Цільнозернові борошно – 3/4 склянки
Вода – 1/2 склянки
Сіль – 1/2 ст. ложки

Як приготувати Вегетаріанські смажені риби в клярі

Багатьом подобається смажена риба. Деяким вегетаріанцям теж. Але що ж робити з дієтою? Цей рецепт допоможе вам вирішити рибну проблему. Це блюдо важко відрізнити від справжньої риби (особливо якщо той, хто розпізнає різницю, є прийшов з роботи чоловік). І зауважте, в ньому немає кісточок!

Покроковий рецепт

1. Потрібно взяти листя норі і розрізати їх навпіл. Потім сир треба порізати на двадцять шматочків.

2. Після потрібно налити в миску води і промочити в ній все норі.

3. Потім загорніть шматочки сиру в листя.

4. Далі треба приготувати кляр. Потрібно насипати в миску обидва види борошна і сіль. Після залити водою, одночасно розмішуючи, щоб не було грудочок. Також поставте грітися сковорідку.

5. Після вмочуйте отримані роли в кляр і обсмажте.

6. Розкладіть рибки по тарілці і починайте трапезу. Їжте, поки гаряче!