Вегетаріанський борщ Три капусти з яблуком

Вегетаріанський борщ Три капусти з яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легке овочеве перше блюдо підійде для всіх, хто стежить за харчуванням або відмовився від м’яса.

Інгредієнти

Капуста білокачанна – 200 гр
Капуста червонокачанна – 200 гр
Капуста пекінська – 100 гр
Картопля – 2 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Буряк – 1 шт
Яблуко – 50 гр
Перець болгарський – 50 гр
Оливки консервовані – 20 гр
Сіль – за смаком
Лавровий лист – 1-2 шт
Рослинна олія – 4 ст ложки
Томатна паста – 2 ст ложки

Як приготувати Вегетаріанський борщ “Три капусти з яблуком

Ця страва готується швидко і порадує приємним смаком. Багато господинь стикаються з ситуацією, коли в холодильнику залишається потроху різних овочів, наше блюдо з легкістю вирішить цю ситуацію.

Покроковий рецепт




В моєму випадку залишилося по шматочку білокачанної, пекінської і червонокачанної капусти. Всі види капусти шаткуємо соломкою. Картоплю ріжемо на невеликі кубики.


Буряк чистимо і ріжемо соломкою. Цибулю ріжемо довільно.

Половинку яблука, перець і оливки ріжемо дрібно, довільно. Мені подобається, коли в борщі овочі не дуже дрібної нарізки і видно, з чого приготовано блюдо.

Кип’ятимо воду і кладемо в неї картоплю, лавровий лист і перець горошком. Поки картопля вариться, пасеруємо цибулю, додаємо буряк. Коли овочі трохи протушатся, додаємо томат і трохи водички, доводимо до кипіння.

Коли картопля буде полуготов, кладемо в овочевий бульйон червонокачанну і білокачанну капусту. Варимо хвилин 10, після чого додаємо пасеровані овочі, пекінську капусту, перець, яблука і оливки, додаємо сіль і улюблені спеції. Через 15 хвилин наш страва готова.

Легкий, злегка солодкуватий смак цього борщу приємно різноманітить ваше меню.